OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Večer matematike PDF Ispis

vecer matematike

 

Dragi naši učenici, poštovani roditelji i učitelji!

I ove godine, u suradnji s Hrvatskim matematičkim društvom, organiziramo za vas zajedničko druženje uz Večer matematike koje će se održati 30. studenog 2017. godine u 19:00 sati u našoj školi. 

Večer matematike je skup interaktivnih radionica u kojima sudjeluju učenici, njihovi roditelji i učitelji. Ovakva druženja potiču izgradnju pozitivnog stava učenika prema matematici, a cilj im je popularizacija matematike te poticanje učenika za nastavak matematičkog obrazovanja. Sudjelovanje u zabavnim aktivnostima otkriva često zaboravljenu – zabavnu stranu matematike, stvara nove ideje o tome što matematika jest i čime se bavi te dokazuje da matematičke probleme, i bez da smo svjesni vlastitog talenta, svakodnevno svi uspješno rješavamo.

Prošle godine je u ovom projektu sudjelovalo preko 96 000 sudionika, od čega je 209 sudionika bilo iz naše škole.

U našoj su školi Večer matematike ocijenili odličnim ocjenama uz želje, i učenika i roditelja, kako bi druženje uz zabavnu matematiku rado ponovili.
Pozivamo sve zainteresirane učenike od 5. do 8. razreda da sebe i svoje roditelje prijave za sudjelovanje na Večeri matematike najkasnije do 24.11.2017. Prijaviti se treba svojoj učiteljici/učitelju matematike.

Kolege učitelji mogu se prijaviti bilo kojem učitelju matematike.

Vaši učitelji matematike

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...