OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Rezultati akcije „Opremimo našu knjižnicu zajedno“ PDF Ispis

opremimo knjiznicu

I ove smo godine, tijekom listopada – Mjeseca školskih knjižnica, prikupljali po 10 kuna za opremanje školske knjižnice lektirnim djelima. Prikupljeno je 3.230,00 kn, od čega je kupljeno 36 primjeraka lektirnih naslova za 4. razrede: 

1. Snijeg u Splitu (1.535,91 kn), 16 primjeraka 

2. Eko Eko (936,02 kn), 9 primjeraka 

3. Tajna ribljeg oka (589,98 kn), 10 primjeraka 

4. Ja magrac (95,00 kn), 1 primjerak 

5. te Tom Gates (65,00 kn), 1 primjerak za slobodno čitanje.

Ovom nabavkom osigurali smo dovoljan broj primjeraka (25) lektirnih naslova za učenike od 1. do 4. razreda kako bismo im omogućili posudbu u trajanju cijelog mjeseca i tako ostvarili ovogodišnji cilj.

Posebna pohvala i zahvala učenicima 2. d razreda i razrednici Dragici Antolović koji su i ove godine prikupili najviše, 360 kuna. Naravno, zahvaljujemo i ostalima koji su se odazvali i podržali ovu akciju. Rezultate za pojedine razrede možete vidjeti u prilogu.

Sljedeće godine nastavljamo s nabavkom većeg broja primjeraka lektire i za više razrede. Još jednom hvala svima na odazivu i pomoći. 

 

U prilogu se nalazi tablica s iznosima po razredima.

 

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaVirtualne izložbe

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Tematske zbirke digitalizirane građe iz hrvatskih knjižnica i ostalih baštinskih ustanova  Vrijedna građa i zanimljive teme najčešće povezane s obljetnicama znamenitih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...