OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Valentinovo u našoj školi PDF Ispis

valentinovo (2)

valentinovo (1) I ove godine pisali smo pisma svojim simpatijama i prijateljima. Pisma su dostavljena na Valentinovo. Nadamo se da smo razveselili najdraže lijepim riječima.

Uz Valentinovo obilježili smo i Međunarodni dan darivanja knjiga sudjelujući u akciji Čitam, dam, sretan sam!
Međunarodni dan darivanja knjiga obilježava se 14. veljače i volonterski je projekt kojim se želi probuditi ljubav prema čitanju i darivanju kod djece te ih potaknuti da više čitaju.
Naši su učenici prikupili punu kutiju slikovnica koje su prerasli, a mi smo ih proslijedili u Gradsku knjižnicu Velika Gorica koja će ih poslati potrebitim ustanovama u kojima borave djeca.
Zahvaljujemo svim sudionicima koji su poklonili svoje slikovnice ili se potrudili napisati lijepa ljubavna pisma. Do sljedeće godine uživajte u ljubavi i darivanju kao da je svaki dan Valentinovo.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...