OS Nikole Hribara - Velika Gorica

D(n)o dna PDF Ispis

Dno dna (2)

Dno dna (1) U četvrtak, 12. travnja 2018. godine, učenici 7. i 8. razreda pogledali su predstavu D(n)o dna u izvedbi Teatra Tirena. Priča je to o njihovim vršnjacima, prvim pijanstvima i tinejdžerskom potrebom za uklapanjem u društvo. Nažalost, zajedničko opijanje je često jedan od glavnih uvjeta za prihvaćanje.

Predstava na zanimljiv način ukazuje na opasnosti koje se mogu dogoditi prilikom opijanja te što treba poduzeti u takvim situacijama.

Novinarska skupina

 

Osvrt na predstavu „D(n)o dna“
…Predstava mi se svidjela. Bila je poučna zato što su nam „pokazali“ posljedice opijanja. Nisu samo došli i rekli: „Nemojte, djeco, piti- to je loše za vas ...“ a i dobio sam ideju za našu predstavu.

-Jan

…Na zabavan način nam je pokazala opasnosti alkohola. Sviđaju mi se nagli prijelazi lika u drugi lik. Predstava nosi snažne poruke.

-Dorja

…Bilo je odlično, bio sam sretan, nasmijao sam se i razveselio i shvatio poruku- Ne pij!

-Petar

…Predstava me upozorila- „Ne konzumiraj alkohol.“

-Fran R.

…Žao mi je što nisu završili onu rečenicu- „….…“

-Dora

…Svidjelo mi se što nije bilo “preozbiljno“ iako je tema ozbiljna. Upozorili su nas na štetnost alkohola na zabavan način.

-Korina

…Svidjelo mi se- pogotovo prijelazi glumaca u različite karaktere… Možda da je scenografija bogatija?! Dobra poruka mladoj publici.

-Patrick

…Svidjela mi se jer govori o opasnostima alkohola na humorističan način. Glumci su bili odlični- sve situacije su prikazali realistično i zabavljaju publiku.

-Fran T.

…Mislim da je edukativna, čak i onima koji su većinu „konzumirali“. Glazbene točke su mi bile jako zanimljive.

-Lovro

…Uglavnom sam „čuo“ sve što već znam… osim onih „postotaka“ promila alkohola, ali „predstavljeni“ su na zanimljiv način pa mi se taj dio najviše svidio.

-Roko

…Zanimljiva i poučna tema koja nas uči da ne trebamo konzumirati alkohol, a onima koji to rade- snažna poruka da prestanu.

-Karlo

-Učenici 8.b

 

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...