OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Novosti
Rezultati glasanja za najuspješnije radove povodom Dana planeta Zemlje PDF Ispis

Završeno je glasanje za pristigle učeničke radove povodom Dana planeta Zemlje. Pristiglo je puno radova i konkurencija je bila velika. Ipak, zadnjeg dana glasanja izdvojila su se tri rada. Pogledajte slike radova i broj glasova u trenutku zatvaranja glasanja. Nagrađeni učenici nagrade će dobiti od svojih profesorica geografije.

Valentina Japec

 
Radovi učenika povodom Dana planete Zemlje PDF Ispis

Radovi povodom Dana planete Zemlje

Dragi učenici, roditelji i ostali putnici namjernici na našoj školskoj web stranici!

Pristigli su radovi učenika povodom Dana planete Zemlje. Na vama je izabrati najbolji!

Otvorite poveznicu, odvojite vrijeme i pogledajte izložbu crteža, plakata, filmova, pjesmica, sastavaka i predmeta od recikliranog materijala. Klikom na srce ispod slike, glasate za svog favorita! Glasanje traje do 10. 5. 2021. kada ćemo objaviti nagrađene radove i njihove autore.

Sretno svima!

Valentina Japec

 
Dan planeta Zemlje PDF Ispis

dan planeta_zemlje

Dragi učenici,

Dan planeta Zemlje obilježava se svake godine 22. travnja kako bi se jačala svijest ljudi prema očuvanju okoliša. Ideja obilježavanja Dana planeta Zemlje pojavila se 1969. godine, no službeno se obilježava od 1992. godine, različitim događanjima i akcijama.

I mi ćemo u našoj školi obilježiti Dan planeta Zemlje. Nacrtajte nešto, napravite plakat, napišite sastavak ili pjesmicu, na hrvatskom ili stranom jeziku, napravite uporabni predmet od recikliranog materijala… te slike vašeg uratka pošaljite u poruke u Teamse profesoricama Mariji Majdak Forjan ili Valentini Japec. Najbolji radovi će biti nagrađeni!

Valentina Japec

 
Obavijest o održavanju nastave od 19. travnja 2021. PDF Ispis

S obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju vezanu uz virus COVID-19, u Zagrebačkoj će se županiji nastava održavati prema A modelu (nastava u školi) za sve učenike.

Učenici naše škole pohađat će nastavu prema sljedećem rasporedu:
1. smjena – od 14 do 18.30
2. smjena – od 8 do 12.30.

Stjepan Maravić, ravnatelj

 

 

 
Otvoreni dani geografije i geologije u našoj školi PDF Ispis

Otvoreni dan geo (2)

Otvoreni dan geo (1) Manifestacija Dan i noć na PMF-u održava se svake godine na proljeće. Dio te manifestacije su i Otvoreni dani geografije i geologije, koje smo 26. ožujka 2021. obilježili i u našoj školi. Zbog epidemiološke situacije aktivnosti su održane on-line, pa su tako i naši učenici sudjelovali.

Ovogodišnja manifestacija inspirirana je Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. pa smo pod motom „Najbrže, najupornije, najodvažnije…“ kroz predavanja upoznali najbrže životinje, najopasnije pojave, najveće zagonetke i znanstvena objašnjenja svega toga.

Učenici od 5. do 8. razreda su u sklopu geografije pogledali predavanja i radionice, te se i sami iskušali u izradi fosila od gipsa, origami dinosaura, napravili prezentacije…

Neke od učeničkih radova možete pogledati na slijedećem linku:

Veselimo se idućim Otvorenim danima geografije i geologije, i nadam da će ipak biti u živo!

Valentina Japec

 
Više članaka...
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 21 od 102

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna12.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...