OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Novosti
Zvonjalica PDF Ispis

zvonjalica 02 2021 U radioemisiji Zvonjalica na City radiju, čiji su domaćini 30. siječnja 2021. godine bili učenici 2. d razreda zajedno sa svojom učiteljicom Jadrankom Jelisavac, razgovarali smo o školskim izazovima nekad i danas.

Program su vodili Paula Bendeković i Ivan Kujundžić, a započeli smo ga pjesmom Škola koju je napisao Juraj Stublić, učenik 2. d.

Gosti emisije bili su pedagoginja OŠ Nikole Hribara Milka Dobrić, umirovljena učiteljica Ankica Bojinović i učiteljica razredne nastave Vesna Stipić.

Gospođa Dobrić govorila je o tome što se sve promijenilo u odgoju i obrazovanju od njezinih početaka rada do danas. Kakav je bio život i rad učitelja u prošlosti, saznali smo od umirovljene učiteljice Ankice Bojinović. Učiteljica razredne nastave Vesna Stipić govorila je o suvremenoj školi, o uporabi digitalno-komunikacijskih alata te o interaktivnoj projektnoj nastavi.

Radioemisiju možete poslušati na poveznici https://soundcloud.com/city-radio-hr/30012021-zvonjalica-os-nikole-hribara

Jadranka Jelisavac, učiteljica 2. d

 
Brini o sebi - budi dobro PDF Ispis

Brini o sebi - budi dobro - covid Središnji ured za demografiju i mlade u suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom nudi psihološko savjetovanje za mlade te brošure za samopomoć.

 
Obavijest o održavanju nastave od 1. veljače 2021. PDF Ispis

Dragi učenici, poštovani roditelji,

obavještavamo vas da će se sukladno prijedlogu Ministarstva znanosti i obrazovanja i odluci Zagrebačke županije odgojno obrazovni rad od 1. veljače 2021. za sve učenike od 1. do 8. razreda odvijati u školi (A model) prema trenutno važećem rasporedu. Prvi turnus počinje s nastavom u 8:00 sati, a drugi turnus u 14:00 sati.

 
Stanje objekata nakon potresa PDF Ispis

Poštovani roditelji i dragi učenici,

zadnjih dana svjedočili smo seriji potresa koji su se osjetili i na području naše škole i područnih škola Lomnica i Gradići.

Nakon potresa svi školski objekti na svim lokacijama su pregledani te su nadležne institucije i stručnjaci - statičari potvrdili da su sigurni za boravak i održavanje nastave.

Ravnatelj
Stjepan Maravić, prof.
 
Nastava u drugom polugodištu PDF Ispis

Nastava u drugom polugodištu počinje u ponedjeljak 18.1.2021. Prvi turnus počinje s nastavom u 8:00 sati, a drugi turnus u 14:00 sati. 

Učenici razredne nastave (1. - 4.razred) nastavu će pratiti u školi prema redovnom rasporedu. Učenici predmetne nastave pratit će nastavu na daljinu u realnom vremenu preko platforme Teams prema trenutno važećem rasporedu za nastavu.

 
Više članaka...
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 26 od 102

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...