OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Novosti
Jozo Bozo: Čarobni semafor PDF Ispis

1. travnja 2011.g. učenike nižih razreda naše škole posjetio je mađioničar Jozo Bozo sa svojom edukativnom predstavom „Čarobni semafor“. Uz mnoge zanimljive trikove, smijeh i zabavu, učenici su ponovili osnovna pravila ponašanja u prometu i prisjetili se opasnosti koje im svakodnevno prijete na putu od kuće do škole. Stani, gledaj, slušaj, pazi! – motiv je predstave začinjen magičnim riječima Jozo Bozo! Za dobru suradnju i pozorno praćenje, mađioničar je učenike nagradio bombonima, a učiteljicama je darovao čarobni napitak. Hvala!

 
Hrabri telefon PDF Ispis
 "Trebaš pomoć i podršku? Događa ti se nešto loše u obitelji ili školi, a čini ti se da se nemaš kome povjeriti?

Hrabri telefon pomoć i podršku nudi i putem CHAT-a svakim radnim danom od 15 do 18 sati.

Razgovor sa savjetovateljem Hrabrog telefona je potpuno anoniman te je dostupan putem web stranice http://www.hrabritelefon.hr/.

Direktna poveznica za CHAT sa savjetovateljem Hrabrog telefona.

"Nemoj šutjeti o tome, potraži pomoć!"

 
Europski tjedan kretanja PDF Ispis

U obilježavanju Europskog tjedna kretanja u našem gradu sudjelovali su sljedeći razredni odjeli, grupe i učitelji:
2.c, 3.a, 4.b i njihove učiteljice: Irena Fabekovac, Vesna Zagorec, Milkica Sulić, učenici 8.a i Branka Kopilović, 7.a i razrednica Marija Patrlj, 7.b s profesoricom Marinom Lučić, 6.a i razrednica Gordana Živković, te novinarska i filmska skupina, voditelji Milan Omrčen i Jasna Gazdić, eko-grupa i voditeljica Branka Vican, sportska grupa i voditelj Boris Konjević, te učenici biciklisti i voditeljica Vera Žilec.
U akciji Sve što možete obaviti danas, obavite pješice sudjelovali su učenici 7.a razreda i osvojili su prvo mjesto, što znači da je naš učenik Karlo Strunje nakon izvršenih zadataka prvi stigao na cilj.
U akciji skupljanja papira naši učenici skupili su tonu papira, najviše učenici 2.c razreda.

 

 
<< Početak < « 101 102 » > Kraj >>

Stranica 102 od 102

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...