OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Terenska nastava - izleti
Filmska družina u ŠAF-u PDF Ispis

Filmska družina u ŠAF-u Filmska družina u ŠAF-u (1)

Članovi filmske skupine posjetili su sa svojom voditeljicom, profesoricom Lidijom Klarić, 22. ožujka 2024. Školu animiranog filma u Čakovcu. Učenike je s radom ŠAF-a upoznala voditeljica škole gđa Jasminka Bjelić Ljutić. Naučili su nove tehnike animacije, dobili kvalitetne ideje za buduća filmska ostvarenja, ali i riječi ohrabrenja i poticaja u daljnjem radu prilikom prezentacije već snimljenih uradaka. Nakon kratke pauze posjetili su Muzej Međimurja Čakovec smješten u palači Staroga grada i razgledali postav Zrinski i čakovečki Stari grad te Likovnu galeriju i Riznicu Međimurja.

Učenici su se vratili u kasnim popodnevnim satima ohrabreni i zadovoljni, puni novih znanja.

 
Izvanučionična nastava iz katoličkog vjeronauka i tehničke kulture PDF Ispis

U vremenskom trajanju od 7. do 8. ožujka održana je izvanučionična nastava iz katoličkog vjeronauka i tehničke kulture. Ove godine to je provedeno kao pilot projekt u pojedinim šestim i osmim razredima (6. a, b, d, f i 8.b ), a ubuduće će biti organizirano za sve šeste razrede. Učenici su posjetili kraljevski grad Knin, Kninsku tvrđavu, svetište Gospe Sinjske (gdje ih je primio gvardijan, upoznao sa svetištem i podijelio im poklone), Muzej Senjske alke, otok Prvić i Memorijalni centar Fausta Vrančića, a uz lokalnog vodiča obišli su i grad Šibenik. Smješteni su bili u hotelu „Amadria Park Kids Hotel Andrija“, gdje su imali i slobodno vrijeme za kupanje, igranje igrica s animatorima i disko večer. Koliko su bili dobri, i na ponos školi, dokazuje mail koji su poslali iz hotela putničkoj agenciji koja je organizirala ovo putovanje, a u kojem su nas pohvalili i pozvali da ponovno budemo njihovi gosti.

Marija Patrlj i Irena Gimpelj Gal

 
Posjet Zagrebačkom inovacijskom centru PDF Ispis

29. veljače 2024. godine učenici šestih i osmih razreda naše škole, u pratnji učitelja Irene Gimpelj Gal, Ivane Car Postić, Margite Đurašin i Milana Omrčena, posjetili su ZICER - Zagrebački inovacijski centar. Terensku nastavu informatike i tehničke kulture započeli smo razgledavanjem ZICER-a i sudjelovanjem na predavanju tijekom kojeg smo utvrdili sljedeće pojmove: razvojni centar, mentoriranje i savjetovanje, financiranje i umrežavanje, poduzetničko okruženje, inkubacija i akceleracija, startup-ovi i poduzetnici, tržište. Nakon predavanja obišli smo nekoliko startup-ova, i poduzetničkih ureda koji su nam zorno prikazali svoja idejna rješenja i upoznali nas s tehnologijom kojom se služe i koju razvijaju.

ZIHERAŠI su nas ohrabrili da - kada odrastemo - gradimo poduzetništvo temeljeno na stručnosti i znanju.

 
Odluka o odabiru - terenska nastava Šibenik PDF Ispis

izleti

Osnovna škola Nikole Hribara
Velika Gorica, Ruđera Boškovića 11.

KLASA: 602-01/24-09/1
URBROJ: 238/31-20-02-24-5

Velika Gorica, 14. veljače 2024.

 

Na temelju članka 12. st. 5. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN br. 67/14, 81/15 i 53/21), roditelji učenika šestih i osmih razreda, na roditeljskom sastanku održanom dana 14. 2. 2024. donijeli su jednoglasno slijedeću:

 

ODLUKU

 

Bergman putovanja d.o.o., Rude 118/1, Samobor povjerena je organizacija i provedba višednevne terenske nastave učenika šestih i osmih razreda u Šibenik.

Obrazloženje

Povjerenstvu za provedbu javnog poziva i izbora najpovoljnije ponude za organizaciju i provedbu višednevne terenske nastave učenika šestih i osmih razreda u Šibenik, pristigle su dvije ponude koje su ispunjavale tražene uvjete.

  1. Bergman putovanja d.o.o., Rude 118/1, Samobor
  2. Trakostyan turs d.o.o., Trg Antuna Mihanovića 8, Varaždinske Toplice  

Ponude su predstavljene roditeljima, na roditeljskom sastanku održanom dana 14. 2. 2024. godine.

Nakon provedenog postupka donesena je Odluka kao u dispozitivu.

Ova Odluka je konačna.

Povjerenstvo

 
Obavijest – terenska nastava Šibenik PDF Ispis

izleti

Osnovna škola Nikole Hribara
Velika Gorica, Ruđera Boškovića 11.

KLASA: 602-01/24-09/1
URBROJ: 238/31-20-02-24-2
Velika Gorica, 12. 2. 2024.

 

Obavijest – terenska nastava Šibenik

 

Povjerenstvo za Provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za provedbu terenske nastave – Šibenik, na sastanku od 12. veljače 2024. godine ustanovilo je, da je temeljem javnog poziva broj: 01/2024 pristiglo 2 ponude, od toga su 2 ponude zadovoljavale sve uvjete iz javnog poziva, a to su:

  1. Bergman putovanja d.o.o. Rude 118/1, 10430 Samobor
  2. Trakostyan-tours d.o.o.Trg Antuna Mihanovića 8, 42223, Varaždinske Toplice

Ponuđači će predstaviti svoje ponude (trajanje 10 minuta za svakog ponuđača) na roditeljskom sastanku 6. i 8. razreda, koji će se održati 14. veljače 2024. u 19,10 h u školskoj knjižnici.

Povjerenstvo

 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 35

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...