OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Terenska nastava - izleti
Odluka o odabiru - terenska nastava Šibenik PDF Ispis

izleti

Osnovna škola Nikole Hribara
Velika Gorica, Ruđera Boškovića 11.

KLASA: 602-01/24-09/1
URBROJ: 238/31-20-02-24-5

Velika Gorica, 14. veljače 2024.

 

Na temelju članka 12. st. 5. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN br. 67/14, 81/15 i 53/21), roditelji učenika šestih i osmih razreda, na roditeljskom sastanku održanom dana 14. 2. 2024. donijeli su jednoglasno slijedeću:

 

ODLUKU

 

Bergman putovanja d.o.o., Rude 118/1, Samobor povjerena je organizacija i provedba višednevne terenske nastave učenika šestih i osmih razreda u Šibenik.

Obrazloženje

Povjerenstvu za provedbu javnog poziva i izbora najpovoljnije ponude za organizaciju i provedbu višednevne terenske nastave učenika šestih i osmih razreda u Šibenik, pristigle su dvije ponude koje su ispunjavale tražene uvjete.

  1. Bergman putovanja d.o.o., Rude 118/1, Samobor
  2. Trakostyan turs d.o.o., Trg Antuna Mihanovića 8, Varaždinske Toplice  

Ponude su predstavljene roditeljima, na roditeljskom sastanku održanom dana 14. 2. 2024. godine.

Nakon provedenog postupka donesena je Odluka kao u dispozitivu.

Ova Odluka je konačna.

Povjerenstvo

 
Obavijest – terenska nastava Šibenik PDF Ispis

izleti

Osnovna škola Nikole Hribara
Velika Gorica, Ruđera Boškovića 11.

KLASA: 602-01/24-09/1
URBROJ: 238/31-20-02-24-2
Velika Gorica, 12. 2. 2024.

 

Obavijest – terenska nastava Šibenik

 

Povjerenstvo za Provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za provedbu terenske nastave – Šibenik, na sastanku od 12. veljače 2024. godine ustanovilo je, da je temeljem javnog poziva broj: 01/2024 pristiglo 2 ponude, od toga su 2 ponude zadovoljavale sve uvjete iz javnog poziva, a to su:

  1. Bergman putovanja d.o.o. Rude 118/1, 10430 Samobor
  2. Trakostyan-tours d.o.o.Trg Antuna Mihanovića 8, 42223, Varaždinske Toplice

Ponuđači će predstaviti svoje ponude (trajanje 10 minuta za svakog ponuđača) na roditeljskom sastanku 6. i 8. razreda, koji će se održati 14. veljače 2024. u 19,10 h u školskoj knjižnici.

Povjerenstvo

 
Razgled grada Zagreba s Ivanom Brlić-Mažuranić PDF Ispis

Učenici 4. razreda naše škole posjetili su grad Zagreb u utorak 6. veljače 2024. godine kako bi razgledali dio Donjeg i Gornji grad te u neposrednoj stvarnosti doživjeli ono što su o Zagrebu čuli u školskim klupama.

Razgled je započeo na Glavnom kolodvoru gdje nas je dočekala Marija Patrlj, licencirani turistički vodič za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju. U kostimu Ivane Brlić-Mažuranić svojim nas je pričama povela u prošlost našeg glavnoga grada Zagreba. Put nas je vodio od Glavnog kolodvora Trgom kralja Tomislava preko Zrinjevca do Trga bana Josipa Jelačića. Šetnju smo nastavili Gornjim gradom. Od Europskog trga Bakačevom ulicom stigli smo do Zagrebačke katedrale na Kaptolu i najveće gradske tržnice Dolac. Opatovinom i stubama biskupa Duha spustili smo se u Tkalčićevu ulicu. Šetnja se nastavila Krvavim mostom, Radićevom ulicom te prolaskom kroz Kamenita vrata i svetište Majke Božje od Kamenitih vrata. Posjetili smo Katarinin trg i Trg svetog Marka te Ćirilimetodskom ulicom stigli do Kule Lotršćak i Uspinjače. Zakmardijevim stubama spustili smo se u Tomićevu ulicu i najdulju zagrebačku ulicu Ilicu. Razgledali smo Cvjetni trg, provjerili naše znanje o Zagrebu i zasluženo dobili Diplome za najbolje Zagrepčanke i Zagrepčane. Naš razgled je završio na Glavnom kolodvoru.

Sunčan i topao zimski dan te Marijine zanimljive priče o Zagrebu omogućili su nam ugodnu i zanimljivu šetnju glavnim gradom naše domovine. Ispunjeni dojmovima i obogaćeni gornjogradskim pričama vratili smo se u naše školske klupe i našu Veliku Goricu.

Voditeljica Aktiva 4. razreda

Ksenija Petrlin-Jurić, mag prim. educ., učiteljica savjetnica

 
Osmaši u Vukovaru PDF Ispis

U sklopu projekta „Posjet učenika osmih razreda Vukovaru“ Hribarovi osmi razredi su sa svojim razrednicima Ivom Rimac, Irenom Gimpelj Gal, Anom Matak, Ivonom Štrekelj, Bernardom Lukić, Zlatkom Palčićem i Hrvojem Pekerom te profesorima u pratnji Erikom Likan Kelentrić, Marijom Patrlj i Ivicom Kirinom obišli memorijalna mjesta u Vukovaru gdje su paljenjem svijeća odali počast poginulim i nestalim stradalnicima Domovinskog rata, te obišli kulturne zanimljivosti grada na Dunavu, muzeje i vukovarski Vodotoranj. U zgusnutom programu našlo se mjesta i za zabavu, ali i znanje koje su pokazali pobijedivši u kvizu znanja na ponos svom Hribaru.

Razrednici osmih razreda

 
Aquatica PDF Ispis

Aquatika (3)

Aquatika (1) U srijedu, 13. 12. 2023. godine učenici trećih razreda išli su na terensku nastavu. Posjetili su slatkovodni akvarij Aquatica koji se nalazi u Karlovcu.
Uz stručno i ljubazno vodstvo učenici su se upoznali s biljnim i životinjskim svijetom hrvatskih rijeka. Dok su upoznavali raznolike vrste riba, imali su priliku i razviti svijest o njihovoj biološkoj raznolikosti, ali i o važnosti očuvanja ekološkog sustava. Puni dojmova i novih znanja sretno smo se vratili u školske klupe.

Anja Barišić, voditeljica aktiva 3. razreda

 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 36

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...