OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Terenska nastava - izleti
Legende Medvedgrada – terenska nastava PDF Ispis

terenska nastava - Medvedgrad

terenska nastava - Medvedgrad(1) Učenici 7. b i 7. c razreda posjetili su Centar za posjetitelje Medvedgrad u petak, 3. ožujka 2023. u okviru terenske nastave iz hrvatskog jezika. Saznali su brojne legende o mističnom Medvedgradu zahvaljujući stručnom vodstvu Marije Patrlj, prof. Osim o legendama, naučili su mnogo o biljnom i životinjskom svijetu Medvednice, ali i saznali nešto o povijesti Medvedgrada.

Antonia Fučkala, prof.

 
Posjet MiniPolisu PDF Ispis

MiniPolis(1) MiniPolis(2)

Učenici 2. razreda posljednji dan veljače posjetili su tematski park MiniPolis – interaktivni dječji grad.

Obilaskom tematskih minijaturnih kućica, koje su replike stvarnoga svijeta, upoznali smo razna zanimanja. Na zabavan način učenici su otkrivali što žele biti kad odrastu. Bili su vozači tramvaja, pčelari, piloti, vatrogasci, liječnici i naučili da je svako zanimanje važno!

Ovaj interaktivni dječji grad pokazao se kao idealna destinacija za našu izvanučioničku nastavu. Mali grad za veliku istraživačku avanturu!

Ivana Boban, voditeljica Aktiva 2. razreda

 
Odluka o odabiru - terenska nastava Vodice PDF Ispis

izleti

Osnovna škola Nikole Hribara
Velika Gorica, Ruđera Boškovića 11.

 

KLASA:602-01/23-01/26
URBROJ: 238/31-20-02-23-7

Velika Gorica, 1. 3. 2023.

 

Na temelju članka 12. st.5. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN br. 67/14, 81/15 i 53/21), roditelji učenika šestih razreda, na roditeljskom sastanku održanom dana 1. 3. 2023. donijeli su jednoglasno slijedeću :

ODLUKU

 

Euro Asap Tours d.o.o., Vinogradska 68, Zagreb povjerena je organizacija i provedba višednevne terenske nastave učenika šestih razreda u Vodice.

Obrazloženje

Povjerenstvu za provedbu javnog poziva i izbora najpovoljnije ponude za organizaciju i provedbu višednevne terenske nastave učenika šestih razreda u Vodice, pristigle su tri ponude koje su ispunjavale tražene uvjete.

  1. Svijet putovanja d.o.o., Draganići 12, Zagreb
  2. Euro Asap Tours d.o.o., Vinogradska 68, Zagreb
  3. Toptours TA, Aleja lipa 1d, Zagreb

Ponude su predstavljene roditeljima, na roditeljskom sastanku održanom dana 1. 3. 2023. godine.

Nakon provedenog postupka donesena je Odluka kao u dispozitivu.

Ova Odluka je konačna.

Povjerenstvo

 
Obavijest – terenska nastava Vodice PDF Ispis

izleti

Osnovna škola Nikole Hribara
Velika Gorica, Ruđera Boškovića 11.

 

KLASA:602-01/23-01/26
URBROJ: 238/31-20-02-23-5
Velika Gorica, 27. 2. 2023.

 

Obavijest – terenska nastava Vodice


Povjerenstvo za Provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za provedbu terenske nastave učenika šestih razreda – Vodice, na sastanku od 22. 2. 2023. godine ustanovilo je, da je temeljem javnog poziva broj: 01/2023 pristiglo 3 ponude. Sve ponude zadovoljavaju uvjete iz javnog poziva, a to su:

  1. Svijet putovanja d.o.o., Draganići 12, Zagreb
  2. Euro Asap Tours d.o.o., Vinogradska 68, Zagreb
  3. Toptours TA, Aleja lipa 1d, Zagreb

Ponuđači će predstaviti svoje ponude (trajanje 10 minuta za svakog ponuđača) na roditeljskom sastanku učenika šestih razreda, koji će se održati 1. 3. 2023. u 18,30 h u školskoj knjižnici.

Povjerenstvo

 
Terenska nastava „S Brlićkom po Zagrebu“ PDF Ispis

s Brličkom po Zagrebu
Učenici 6. d, e i f razreda 16. studenog 2022. posjetili su Zagreb u pratnji učiteljica hrvatskoga jezika. Učenike je u autobusu dočekala vjeroučiteljica Marija Patrlj, licencirani turistički vodič, odjevena u kostim Ivane Brlić-Mažuranić te ih svojom zanimljivom pričom odvela u davnu prošlost. Po dolasku u naš glavni grad unatoč kiši uživali su u nastavku priče o Augustu Šenoi, Ivanu Mažuraniću i povijesti Zagreba. Preko Europskog trga i Trga bana Josipa Jelačića stigli su do Kaptola i Dolca. U Tkalčićevoj su se ulici zaustavili kod spomenika slavnoj hrvatskoj književnici i novinarki Mariji Jurić Zagorki. Radićevom ulicom stigli su i do Gornjeg grada, Kamenitih vrata, Kule Lotrščak te Strossmayerova šetališta gdje su uz Matoša, još jednog velikana hrvatske književnosti, zajedničkom fotografijom ovjekovječili druženje. Ni tmurno i kišovito vrijeme nije moglo šestašima pokvariti raspoloženje te se puni dojmova i znanja, koje potvrđuju diplome i osvojene nagrade, vraćaju u Veliku Goricu.

 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 36

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna11.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...