OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Terenska nastava - izleti
Posjet Prirodoslovno-matematičkom fakultetu PDF Ispis

kristian katulic U petak, 13. 4. 2018., održan je Dan otvorenih vrata PMF-a. Bila je to prilika za posjet Fizičkom odsjeku i manifestaciji Fizika danas. Učenici su u pratnji učiteljice fizike Antonije Fartek, osim obilazaka raznih laboratorija, slušali predavanja i sudjelovali u radionicama.

Učenike je oduševio tekući dušik, ali i „strujni udar“.
Zadovoljni viđenim i obogaćeni novim iskustvom vratili smo se kući!

Antonija Fartek, prof.

 
Izlet u Austriju PDF Ispis

 Villach (1)

Villach (2) Učenici sedmih i osmih razreda koji uče njemački jezik 20. 4. 2018. su posjetili grad Villach u Republici Austriji. Sa školskog parkirališta krenuli smo u 6 sati te se najprije uputili prema Abenteuerpark Affenberg parku u mjestu Landskron pored grada Villacha. Posjetili smo tzv. Planinu majmuna po kojoj se slobodno kreće oko 160 japanskih makaki majmuna, a potom se uputili u razgled grada Villacha koji se smjestio uz rijeku Dravu. Tamo smo obišli brojne znamenitosti: Hauptplatz, Rathaus, St. Jakobskirche. Popodnevnu stanku napravili smo u trgovačkom centru Atrio. Kući smo se vratili oko 20:30 veseli i zadovoljni.

Josipa Omrčen, prof. njemačkog jezika

 
Posjet Prirodoslovno-matematičkom fakultetu PDF Ispis

Posjet PMF-u (1)

Posjet PMF-u (2) Učenici sedmih i osmih razreda, polaznici dodatne nastave iz kemije Mladi istraživači, sa svojom profesoricom Anitom Kovačević, 13. travnja 2018., posjetili su Prirodoslovni-matematički fakultet u Zagrebu. U sklopu manifestacije Dan i noć na PMF-u vidjeli su zanimljive pokuse i predstave te sudjelovali u igraonicama. Posebno su uživali na predavanju doc. Begovića O struji, elektricitetu i električnom automobilu i doc. Cinčića Suha kemija.

 
Posjet Prirodoslovno-matematičkom fakultetu PDF Ispis

Dana 13. 4. 2018. održani su Otvoreni dani PMF-a. U pratnji učiteljica geografije V. Japec i M. M. Forjan učenici su sudjelovali na događanjima Geografskog odsjeka na Marulićevom trgu. Saznali su kako nastaju riječne doline, kako vegetacija utječe na reljef te kako voda kruži u prirodi. Sudjelovali su u radionicama. Nakon radnog posjeta prošetali su Botaničkim vrtom te se zadovoljno vratili kućama.

Marija Majdak Forjan

 
Knjižna booka PDF Ispis

knjizna booka (2)

knjizna booka (1) Dana 29. ožujka 2018. godine povodom Međunarodnog dana dječje knjige koji se obilježava na dan rođenja književnika Hansa Christiana Andersena, mladi su knjižničari i kvizaši svojim prisustvom uveličali Knjižnu booku ― manifestaciju održanu u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu koja promiče ljubav prema čitanju. Pred više od 200 učenika i njihovih voditelja predstavili su Književni kišobran sastavljen od njihovih osam najdražih pisaca. Osvojili su 3. mjesto na kvizu i zajedno s mentoricom Annabel Domović Luketić uživali u raznolikom, zabavnom i poučnom programu te stručnom vođenju kroz Knjižnicu.

Poveznica na video u kojem se pojavljuju naši učenici.

Annabel Domović Luketić, mag. knjižničarstva i španjolskog jezika i književnosti

poveznica na video u kojem se pojavljuju naši učenici: https://streamable.com/ivv0s
 
Više članaka...
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 16 od 35

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...