OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja
Državno Natjecanje iz geografije PDF Ispis
31. državno Natjecanje iz geografije održano je od 13. do 15. svibnja 2024. u OŠ Vodice, u Vodicama. Natjecanje se sastojalo od dva dijela, istraživačkoga rada u trajanju od 3 sata i ispita u trajanju od 75 minuta. 
Našu su školu ove godine predstavljale tri učenice. Laura Brnad (6. r.) osvojila je 12. mjesto, Laura Dijanežević (7. r.) 10. mjesto, a Marta Rak (7. r.) 12. mjesto. 
Osim što su sudjelovali na natjecanju, učenici i mentori razgledali su grad Šibenik i tvrđave sv. Ivan i Barone, zabavili su se, obnovili neka stara i stvorili nova prijateljstva. 
Čestitke našim učenicama na postignutom uspjehu! 
učiteljica geografije Valentina Japec 
 
XXIX. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika PDF Ispis

državno hrvatski jezik (1) Na državnom Natjecanju iz hrvatskoga jezika održanom od 8. do 10. svibnja u Starigradu Paklenici, u OŠ Petra Zoranića, Jasenice, učenica Marta Rak (7. a razred), pod mentorstvom prof. Lidije Klarić, osvojila je treće mjesto i na taj način časno predstavila OŠ Nikole Hribara i grad iz kojeg dolazi, Veliku Goricu.

Od srca čestitamo Marti i njezinoj mentorici!

 
Državno Natjecanje iz fizike PDF Ispis

OŠ don Mihovila Pavlinovića u Podgori i ove je godine bila domaćin državne razine Natjecanja iz fizike. Natjecanje je održano od 15. 4. do 18. 4. 2024. godine.

U Podgori su se okupili najbolji fizičari kako bi usporedili svoje znanje. Među njima su bili i naši učenici, Ena Novak i Pavao Karas.

Učenici zadatke rješavaju dva dana. Prvi dan je po rasporedu rješavanje teorijskih zadataka, a drugi dan eksperimentalnih.

Nakon odrađenih zadataka Ena je zauzela 6. mjesto osvojivši II. nagradu, a Pavao 18. mjesto.

Nakon četiri dana uživanja s fizičarima došao je kraj i vrijeme za povratak kući s osmijesima na licima i novim prijateljstvima!

Antonija Fartek, prof. fizike

 
Državno Natjecanje iz informatike – „Infokup 2024.” PDF Ispis

Od 9. do 12. travnja 2024. u Vodicama je održano državno Natjecanje iz informatike – „Infokup 2024.” Nakon odličnog uspjeha na županijskom natjecanju na državno natjecanje pozvano je čak troje učenika naše škole. U konkurenciji najboljih programera iz cijele Hrvatske naši su učenici ostvarili zapažene rezultate.

Mijo Novak, 5. b – 2. mjesto (kategorija Algoritmi)
Mijo Novak, 5. b – 6. mjesto (kategorija Logo)
Veronika Lovrić, 5. a – 8. mjesto (kategorija Logo)
Pavao Karas, 8. c – 6. mjesto (kategorija Logo)

Osim samog sudjelovanja na natjecanju učenici su lijepo vrijeme iskoristili za stjecanje novih prijateljstava i upoznavanje grada Vodica.

U pratnji učenika bio je njihov mentor, učitelj informatike, Milan Omrčen.

 
Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike PDF Ispis

fizika, državno Napokon je stigao i poziv na državnu razinu Natjecanja iz Fizike. Među pozvanim učenicima je i dvoje naših učenika: Ena Novak (8.a) i Pavao Karas (8.c).

Natjecanje će se održati u Podgori od 15. 4. do 18. 4. 2024. godine.

Eni i Pavlu čestitamo na dosadašnjem uspjehu i želimo im puno sreće u Podgori!

Antonija Fartek, prof. fizike

 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...