OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Sport
Plazma Sportske igre mladih PDF Ispis

Od 24. do 26. 7. 2023. godine Hribarovci su sudjelovali na Državnoj završnici 27. sezone Sportskih igara mladih koje su se održale u Rijeci.

Našu su školu u graničaru predstavili „Vatreni bacači“, učenici 4. d razrednog odjela s učiteljicama Jadrankom Jelisavac i Vesnom Stipić te atletičari u utrci na 60 metara: Tonka Dražić Vasilić, 2. c, s učiteljicom Anjom Barišić, Luka Živanović, 3. b, u pratnji učiteljice Andree Tikvić i Ema Gilja, 3. e, s učiteljicom Biljanom Ražić.

Hvala roditeljima, našim glasnim navijačima, koji su došli i podržali nas u moru najboljih igrača, bili s tribina naš dodatni igrač i vjetar u leđa.

Pregršt najljepših emocija, novih poznanstava, prijateljstva, zabave, sportskog duha, glasnog navijanja, novih životnih iskustava neprocjenjivo je bogatstvo koje smo ponijeli sa sobom s ovih Igara. Uživali smo u društvu vrsnih najmlađih sportaša koji obožavaju druženje, igru, graničar i kraljicu sportova – atletiku. Učili od najboljih i bili dio najljepše sportske priče u Hrvatskoj.

Učiteljice:

Jadranka Jelisavac, Vesna Stipić, Anja Barišić, Andrea Tikvić, Biljana Ražić

 
Hribarovci pobjednici košarkaške mini lige PDF Ispis

Kosarska mini liga  (2)

Kosarska mini liga  (1) Nakon velikih uzbuđenja u polufinalnim i finalnim utakmicama završila je košarkaška mini liga Velike Gorice. Veliki sportski projekt koji se odvijao od listopada do prosinca ove godine uključio je stotinjak učenika osnovnih škola s područja grada Velike Gorice i okolice. Liga je bila namijenjena svoj školskoj djeci, a cilj joj je bio podizanje svijesti o važnosti bavljenja sportom od najranije dobi uključivanjem u sportske programe.

Ekipe su se kroz tri kola natjecale po skupinama koje su iznjedrile po četiri polufinalista OŠ Eugen Kvaternik, OŠ Nikole Hribara, OŠ Novo Čiče i OŠ Vukovina. Nakon polufinalnih dvoboja dobili smo i dva finalista koji su u međusobnom duelu odlučili o prvom pobjedniku mini lige. Pošlo je to za rukom mladim košarkaškim snagama iz OŠ Nikole Hribara. Oni su u finalnoj utakmici svladali vršnjake iz OŠ Eugena Kvaternika rezultatom 8 : 7.

Bila je to vrlo neizvjesna i borbena utakmica praćena velikom navijačkom podrškom s tribina, a o pobjedniku je doslovno odlučivala zadnja lopta. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Emanuel Turkalj iz OŠ Nikole Hribara, talentirana košarkaška nada velikogoričke košarke.

Projekt košarkaške mini lige pokrenuo je Košarkaški klub Gorica, a osmišljen je uz podršku Ministarstva turizma i sporta.

U mini ligi sudjelovali su učenici 8 osnovnih škola:

  • OŠ Jurja Habdelića, Velika Gorica;
  • OŠ Eugena Kumičića, Velika Gorica;
  • OŠ Eugena Kvaternika, Velika Gorica;
  • OŠ Nikole Hribara, Velika Gorica;
  • OŠ Velika Mlaka, Velika Mlaka;
  • OŠ Novo Čiče, Novo Čiče;
  • OŠ Vukovina, Vukovina
  • OŠ Šćitarjevo, Šćitarjevo.

Voditelji naše ekipe bili su učitelji Boris Konjević, Milan Omrčen i Zlatko Palčić.

 
Prvenstvo ekipa osnovnih škola Velike Gorice u šahu 2021./2022. PDF Ispis

Prvenstvo ekipa osnovnih škola VG u šahu

Prvenstvo ekipa osnovnih škola VG u šahu (1) U utorak, 26. listopada 2021., održano je prvenstvo ekipa osnovnih škola Velike Gorice u šahu u Područnoj školi u Buševcu. Našu školu predstavljale su dvije ekipe. Ekipu učenica predstavljale su Ema Gazdić (6.r.), Klara Bulić (6.r.), Mia Vidović (6.r.) i Lana Agatić (6.r.) te su osvojile peto mjesto u ukupnom poretku ekipa. Ekipu učenika predstavljali su Dorian Likan Kelentrić (8.r.), Stjepan Trumbetaš (7.r.), Viktor Puzak (8.r.) i Antonio Kos (7.r.) te su osvojili četvrto mjesto u ukupnom poretku ekipa.

Čestitamo svim učenicima na uspjehu!

Irena Gimpelj Gal

 
Gradsko natjecanje u stolnom tenisu PDF Ispis

Dana 7.10.2021. u organizaciji OŠ Eugena Kvaternika održano je Gradsko natjecanje u stolnom tenisu za učenike i učenice osnovnih škola. Naša je škola sudjelovala u muškoj konkurenciji i zauzela 1. mjesto te se tako plasirala na Županijsko natjecanje. Za školu su nastupali Vito Jukić, Tomislav Krajcar i Ivan Vladušić.

 
Školsko natjecanje u šahu PDF Ispis

Školsko natjecanje u šahu

U utorak, 19. listopada 2021., održano je školsko natjecanje u šahu za učenike od 5. do 8. razreda.

Na natjecanju je sudjelovalo 14 učenika. Prvo mjesto zauzeo je Mihael Jaroš (8. r.), drugo mjesto Stjepan Trumbetaš (7. r.), treće mjesto Tin Likan Kelentrić (8. r.), četvrto mjesto Dorian Likan Kelentrić (8. r.), a peto mjesto Viktor Puzak (8. r.). Ovih će petero učenika kao ekipa dječaka sudjelovati na gradskom Natjecanju u šahu, koje će se održati 26. listopada 2021. u PŠ Buševec.

Čestitamo svim učenicima!

Irena Gimpelj Gal

 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 10

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...