OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Sport
Natjecanje u futsalu PDF Ispis

futsal djevojcice

U našoj školi je 10. prosinca održano prvo gradsko natjecanje u futsalu za djevojčice od 5. do 8. razreda. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 60 djevojčica iz OŠ Eugena Kvaternika, OŠ Jurja Habdelića, OŠ Nikole Hribara, OŠ Slavka Kolara, Kravarsko, OŠ Pokupsko i OŠ Velika Mlaka. Prvo mjesto i pobjednički pehar osvojila je naša škola. Drugo  mjesto je osvojila OŠ Eugena Kvaternika, a treće OŠ Slavka Kolara iz Kravarskog. Našim curama čestitamo na pobjedi i želimo puno uspjeha na Županijskom natjecanju gdje će predstavljati naš grad.

 
Završnica Državnog prvenstva u futsalu za osnovne škole PDF Ispis

  futsal drzavno

Naša muška momčad pod nazivom Gorica izborila je završnicu natjecanja u futsalu koje se održava u Poreču od 29.04. do 01.05.2015. U srijedu 29.04.2015. otputovali su u Poreč. U četvrtak u 13:15 sati igraju prvu utakmicu protiv momčadi Krešimir, OŠ Petra Krešimira IV. iz Šibenika. U skupini B je još momčad Kristofor, OŠ Ivana Rabljanina s otoka Raba. U natjecanju sudjeluje šest škola pobjednika regija iz cijele Hrvatske. Natjecanje u skupini A izborile su još momčadi sljedećih škola: Lipik, OŠ Lipik iz Lipika; zatim Tornado, OŠ Novi Marof iz Novog Marofa i momčad Vrba, OŠ Vrbani iz Zagreba.
Njihove utakmice možete pratiti uživo na sljedećoj poveznici:
http://www.skolski-sport.hr/uživo-završnica-dp-a-za-osnovne-škole.html
Želimo im puno sreće i medalju!

 
Gradsko natjecanje u futsalu PDF Ispis

futsal 2014

Dana 11.10.2014. u našoj je školskoj dvorani i na igralištu održano Gradsko natjecanje u futsalu. Natjecalo se 8 osnovnih škola. Nakon razigravanja po skupinama u završnicu su se plasirale četiri momčadi, OŠ Velika Mlaka, OŠ Eugena Kvaternika, OŠ Eugena Kumičića i OŠ Nikole Hribara. Nakon zanimljivih polufinalnih susreta, u finalu su igrali OŠ Eugena Kumičića i OŠ Nikole Hribara, gdje je momčad OŠ Nikole Hribara uvjerljivom pobjedom 4:1 osvojila prvo mjesto. OŠ Velika Mlaka osvojila je 3. mjesto pobijedivši OŠ Eugena Kvaternika  6:1.
Svim sudionicima čestitamo na fer i korektnom sportskom natjecanju, a pobjednicima, momčadi OŠ Nikole Hribara puno sreće na Županijskom natjecanju.
Za OŠ Nikole Hribara nastupili su: Vedran Stanešić, Bruno Šestak, Filip Brzović, Luka Kopilović, David Čolina, Krešimir Krizmanić, David Posavec, Patrik Posavec, Matej Radovanović i Marko Preradović.

Voditelj: Boris Konjević, prof.

 
Mateo Graonić osvojio zlatnu medalju PDF Ispis

mateo graonic_2013   

U subotu, 22.3 2014. na 3. memorijalnom turniru „Igor Malek“ u Sisku, Mateo Graonić, učenik 4.a razreda naše Škole, osvojio je zlatnu medalju u natjecanju iz karatea. To mu je ujedno i prva osvojena medalja pa je zbog toga posebno zadovoljan. Karate klub Centar, čiji je član i Mateo, ukupno je osvojio 22 medalje: 5 zlatnih, 5 srebrenih i 12 brončanih. Čestitamo!

 
Prvenstvo velikogoričkih osnovnih škola u nogometu PDF Ispis

nogomet 2013

Prvenstvo velikogoričkih osnovnih škola u nogometu održano je 17.10. Naša škola bila je domaćin. U finalu učenici OŠ Vukovina bili su uspješniji od OŠ Slavka Kolara iz Kravarskog i pobijedili 3:2 tom pobjedom osvojili su 1. mjesto. Za 3. mjesto igrali su učenici OŠ Nikole Hribara protiv OŠ Jurja Habdelića… Nismo imali sreće.

Rezultati: 1.mjesto OŠ Vukovina, 2.mjesto OŠ Slavka Kolara, Kravarsko, 3.mjesto OŠ Jurje Habdelića

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 10

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...