OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Sport
Gradsko natjecanje u odbojci PDF Ispis

odbojka

Dana 25. siječnja 2012. u Osnovnoj školi Šćitarjevo održalo se natjecanje u odbojci za djevojčice. I ove godine su sudjelovale djevojke 7. i 8. razreda naše škole koje je vodio profesor tjelesnog odgoja Boris Konjević. U napetoj i teškoj utakmici do samog kraja pokušale su obraniti prošlogodišnje drugo mjesto, no, na žalost, ove godine u tome nisu uspjele. Pobjedu su odnijele djevojke iz Osnovne škola Eugena Kumičića. Prvi set je završio rezultatom 25:11 za OŠ Eugena Kumičića, a drugi 26:24 također za tu školu. Kao i lani, prvo mjesto je osvojila OŠ Eugena Kumičića, a drugo OŠ Jurja Habdelića. Kao i svake godine, OŠ Šćitarjevo je osigurala sokove i sendviče za sve. Dogodine se nadamo boljem rezultatu.

 

 

Barbara Božinović, 8. f

 
Dan škole - sportski dan… PDF Ispis

fotsal U petak, 9. prosinca u našoj školi uz obilježavanje Dana škole učenici su organizirali malonogometni turnir. Posvetili su ga borbi protiv ovisnosti. U turniru su sudjelovali učenici 5. – 8. razreda. Najbolja ekipa u petim razredima je ekipa 5.d razreda, najbolja ekipa šestih razreda je 6.d razred, u sedmim razredima 7.a razred, a u osmim razredima 8.a razred. Voditeljica turnira bila je profesorica Olga Vađon.

 
Učenici naše škole razgovarali s Marion Jones PDF Ispis

marion_jones

U četvrtak, 20. listopada, u Zagrebu je boravila američka sportašica Marion Jones. Učenici sedmih razreda, koji pohađaju dodatnu nastavu iz engleskog jezika kod prof. Sanje Božinović, prisustvovali su kratkom predavanju i razgovoru sa sportašicom u Američkom kutku Zagreb.

Opširnije: Učenici naše škole razgovarali s Marion Jones
 
Županijsko natjecanje u krosu PDF Ispis

Dana 18.10.2011. nastupili smo na Županijskom natjecanju u krosu koje je održano u predivnom, prirodnom okruženju OŠ Mihaela Šilobolda iz Sv. Martina pod Okićem. Nastupili smo u konkurenciji 19 osnovnih škola iz Zagrebačke županije u konkurenciji dječaka i djevojčica, te smo osvojili vrlo dobre plasmane: dječaci – 4. mjesto , djevojčice – 6. mjesto.

Za našu školu su nastupili: dječaci: Tomislav Dobrenić, Ivan Krizmanić, Domagoj Šoštarec, Vinko Smolčić, djevojčice: Nastasia Mrla, Marija Jakić, Ivana Pavišić, voditelj: Boris Konjević, prof.

Čestitamo svim natjecateljima na uspješnom predstavljanju naše škole!

Boris Konjević

 
Gradsko natjeanje u Futsalu (malom nogometu) PDF Ispis

futsal_2011

I ove godine bili smo domaćini gradskog prvenstva osnovnih škola u futsalu (malom nogometu) te smo ugostili 9 osnovnih škola i kroz sportsko nadmetanje dobili novog (starog) prvaka. Natjecanje je održano 14.10.2011. u prostoru školske dvorane i vanjskog nogometnog igrališta. Ukupno je sudjelovalo 90 dječaka, pod vodstvom učitelja TZK. Kao i prošle godine prvo mjesto osvojila je momčad OŠ Nikole Hribara, a drugo mjesto zauzela je momčad OŠ Eugena Kvaternika i treće mjesto momčad OŠ Jurja Habdelića. Čestitke svim sudionicima na "fer" i korektnoj sportskoj borbi. Prvacima želimo puno uspjeha u predstavljanju Grada Velike Gorice na Županijskom natjecanju koje će se održati na proljeće u OŠ Ljube Babića, Jastrebarsko.

Momčad OŠ Nikole Hribara:

sjede s lijeva - Mateo Kamenjašević, Filip Božić, Ivan Krizmanić, Domagoj Šoštarec, Ivan Krovinović - stoje Dominik Sučec, Luka Sedlaček, Tomislav Marelja, Lovro Lacković, Marko Muhar, VODITELJ: Boris Konjević, prof.

               Boris Konjević

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 10

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...