OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Sport
Sportska natjecanja PDF Ispis

Povodom završetka školske 2010./2011. godine u našoj školi, u srijedu 15. lipnja, održano je nogometno natjecanje za učenike od 2. do 4. razreda. Uz fer i korektnu borbu te glasno navijanje učenica do pobjede su stigli 2.d, 3.a i 4.b, a drugo mjesto osvojili su 2.c, 3.b i 4.e.

     

 
Gradsko prvenstvo u nogometu PDF Ispis

Nakon duže pauze, nastavlja se dobra stara tradicija prvenstva osnovnih škola u velikom nogometu s područja Velike Gorice, koje će se održati 01.06.2011. godine na glavnom terenu ŠRC Velika Gorica. Prvenstvo će se održati u organizaciji HNK Gorica i OŠ Nikole Hribara, za učenike 7. i 8. razreda. U tijeku je prijava osnovnih škola, a konačna lista biti će poznata do sredine svibnja. Za ovu prigodu osnovnoškolcima je "na raspolaganju" glavni teren i to će im biti dodatni motiv da pokažu svoje nogometne vještine. Nadamo se da je ovo prvenstvo nastavak jedne lijepe dugogodišnje tradicije i da će 01. lipanj biti dan nogometa za sve osnovne škole na području Grada. Očekujemo dobru popunjenost gradskog stadiona te dolazak velikog broja djece iz svih osnovnih škola koje će navijati za svoje momčadi.

Boris Konjević

 
Dva zlata u Veliku Goricu PDF Ispis

Akrobatski rock'n'roll klub Gorica organizirao je u subotu 19.03.2011. 2. KUP RH VELIKA GORICA. U OŠ Nikole Hribara natjecalo se 600 natjecatelja u 14 kategorija podijeljenih na osnovu dobnih uzrasta. Ovo je najbrojniji turnir održan u zadnjih deset godina. Uz veseli ritam i plesne figure od kojih zastaje dah, natjecatelje je bodrilo preko 800 gledatelja. Natjecanje je trajalo cijelu subotu od 12.00 sati sve do 22.00 sata.

Plesačice iz našeg Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica osvojile su dvije zlatne medalje. U kategoriji Mini formacija 3 naša plesna formacija ROCK MUSTRE (uzrast od 5 -8 godina) osvojile su prvo mjesto. ROCK MUSTRAMA to je treća zlatna medalja koju su osvojile u ovoj godini nastupajući po turnirima diljem lijepe naše. Na ovaj način potvrdile su dominaciju u svojoj kategoriji. Na ukupnoj listi Hrvatskog rock'n'roll saveza ROCK MUSTRE zauzimaju prvo mjesto.

Formacija UNIQUE (uzrast 11-16 godina), u starijoj kategoriji, Mini formacija 1 također su osvojile prvo mjesto i dokazale u svom trećem nastupu da su ozbiljni konkurenti za najveće rezultate. Do sada su odvojile oba KUP RH i srebrnu medalju na kvalifikacijskom turniru u Križu. Prvi puta na turnir izašla je i naša nova formacija NEW STARS u kategoriji Mini formacija 2. koja je osvojila osmo mjesto. Ovo je njihov prvi nastup na turniru i za jedno mjesto im je promaklo finale. Naši parovi Karla ROŽIĆ - Bruno TEŽAK, Karla HOUDEK - Filip MIKŠA i Lana ADAMOVIĆ - Stjepan ZETIĆ u velikoj konkurenciji od 58 parova zauzeli su zapažene rezultate u samoj sredini svih natjecatelja.

Osvajanjem dvije zlatne medalje, koje su otišle u Veliku Goricu i svi ostali odlični rezultati dokaz su predanog i stručnog rada svih naših trenera i djelatnika u Akrobatskom rock'n'roll klubu Gorica. Na taj način ARRK Gorica svrstao se u sam vrh akrobatskog rock'n'rolla u Republici Hrvatskoj. Ovakvi ostvareni rezultati dokaz su velikog potencijala naših mladih velikogoričana koji doprinose pozitivnoj prezentaciji našeg Grada diljem lijepe naše.
Dva prva mjesta, naša su, još veća obveza da na prvenstvu RH u Zagrebu 09.04.2011. dokažemo da smo sposobni za najbolje rezultate u akrobatskom rock'n'roll-u.

Sa poštovanjem,
Damir Kotrman
Predsjednik ARRK Gorica

 
Provjera plivanja PDF Ispis

Provjera plivanja učenika 3.-ih razreda održana je 14. ožujka 2011. na bazenima Utrine. Na provjeri su bila 122 učenika. Njih 60-ero su neplivači. Obuka za neplivače počinje 4. travnja 2011.

 Višnja Bevanda

 
Gradsko natjecanje u rukometu za djevojčice (2011) PDF Ispis

Dana 28.01.2011. u našoj školskoj dvorani bili smo domaćini gradskog natjecanja  osnovnih škola u rukometu za djevojčice. U konkurenciji 6 ekipa naša škola je osvojila drugo mjesto izgubivši u finalu izvođenjem sedmeraca od ekipe djevojaka iz O.Š. J. Habdelića, nakon što je u regularnom vremenu rezultat bio 7: 7. Čestitke ekipi O.Š. J. Habdelića na osvojenom prvom mjestu, kao i ostalim ekipama na fer i korektnom sudjelovanju u natjecanju.

  Za našu školu nastupile su:
 1. Lucija Čorak
 2. Petra Leder
 3. Ivana Tolić
 4. Barbara Goršeta
 5. Dora Korolija
 6. Laura Petravić
 7. Ivana Pavišić
 8. Stella Pervan
 9. Edina Šahurić
 10. Sara Hunja
 11. Irena Peti
 12. Lucija Bešlić

Konačna tablica:

J. HABDELIĆA      3  3  0  0  39 : 10
N. HRIBARA         3  2  1  0  28 : 15
E. KUMIČIĆA       3  2  0  1  23 : 16
SL.KOLAR           3  1  2  0  06 : 28
E. KVATERNIKA    2  0  1  1  07 : 17
VELIKA MLAKA     2  0  2  0  01 : 18

 

 

Voditelj: Boris Konjević, prof.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » > Kraj >>

Stranica 9 od 9

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...