OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja
Natjecanje u ženskom futsalu PDF Ispis

 

U našoj školi održano je 16. listopada 2018. gradsko natjecanje u ženskom futsalu za učenice sedmih i osmih razreda. Ugostili smo nogometne ekipe svih osnovnih škola s područja grada Velike Gorice i škole Novo Čiče, Kravarsko, Pokupsko, Šćitarjevo, Velika Mlaka i Vukovina.
Nogometno natjecanje počelo je u jutarnjim satima. U finalu su igrale ekipe iz OŠ Nikole Hribara i OŠ Kravarsko, a naša je škola zasluženo odnijela pobjedu rezultatom 4:1.
Razgovarali smo s profesorom tjelesnog Borisom Konjevićem koji nam je ponosno rekao kako je jako zadovoljan s curama koje su odlično igrale i kako su zasluženo i očekivano osvojile 1. mjesto.
Čestitamo pobjednicima!

Novinarska skupina

 
Dodjela nagrada Klokan bez granica PDF Ispis

 

U našoj su školi 15. 6. 2018. dodijeljene nagrade najbolje plasiranim učenicima u svojim kategorijama na međunarodnom natjecanju Klokan bez granica. Nagrađeni učenici su: Veronika Zubec (Pčelica), Bruno Taradžić (Pčelica), Matea Conjar (Ecolier), Jan Fistrić (Ecolier), Ema Hrvoić (Ecolier), Laura Vugrinovć (Ecolier), Luka Gale ( Ecolier), Patrik Conjar (Benjamin), Franjo Ksaver Jaroš (Benjamin), Kristijan Katulić (Benjamin), Maris Turkalj (Benjamin), Gabrijela Lovrić (Benjamin), Antonio Feljan ( Benjamin), Filip Vukadinović (Benjamin) i Matej Matić ( Benjamin).

Čestitamo nagrađenim učenicima i njihovim mentorima.

 
Ukupni ekipni rezultati Croatian Makers lige 2017./2018. PDF Ispis

Croatian Makers liga dio je projekta Croatian Makers koji je pokrenuo Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM).

Platforma na kojoj se odvija liga edukacijski je robot mBot (Bluetooth verzija) koji nudi vrlo jednostavan ulazak u svijet robotike, ali omogućava i naprednije korištenje.
U kolima Croatian Makers lige ove školske godine sudjelovali su učenici petih i osmih razreda. Prema ukupnim rezultatima, naša škola osvojila je drugo mjesto u regiji Velika Gorica.
Čestitamo učenicima na postignutom uspjehu.

Irena Gimpelj Gal

 
Državno natjecanje Modelarske lige PDF Ispis

 Državna razina Modelarske lige održana je od 25. do 27. svibnja 2018. u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici.  Svi sudionici natjecanja su četiri sata izrađivali isti zadatak - tehničku  tvorevinu Logo-lampa, prema nacrtu Danijela Šimunića. 

Zadatak na državnoj razini natjecanja se vrednovao na isti način kao i   zadatci na županijskoj razini natjecanja, odnosno, vrednovali su se sljedeći elementi: preciznost i urednost izrade i spajanja pozicije uratka, organizacija radnog mjesta, inovativnost i dizajn dovršenog uratka, pravilna uporaba alata i strojeva te funkcionalnost tehničke tvorevine. Natjecanje je provedeno u skladu s Pravilima Modelarske lige 2017./2018., a Ocjenjivačko povjerenstvo je drugoplasiranim modelarima Republike Hrvatske u 2017./2018. proglasilo ekipu Jaroši, koju su sačinjavali učenici Terezija Jaroš (6. r) i Franjo Ksaver Jaroš (7. r.)., čija je mentorica Irena Gimpelj Gal.

Čestitamo učenicima na postignutom uspjehu i uspješnom predstavljanju naše škole.

Irena Gimpelj Gal

 
Državno prvenstvo u futsalu PDF Ispis

Na Državnom prvenstvu ŠSD za 5. i 6. razrede, održanom od 3. do 5. lipnja u Vinkovcima, ekipa naše škole osvojila je 3. mjesto. U utakmici za 3. mjesto naši su učenici pobijedili ekipu OŠ Benkovac 11 : 3, a u polufinalnoj utakmici, rezultatom 5 : 1, nadjačala ih je ekipa OŠ Matije Gupca iz Zagreba. Čestitke našim sportašima i treneru Borisu Konjeviću na izvrsnom uspjehu!!

 
Više članaka...
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 23 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...