OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja
Antonio Dijanić najbolji programer u županiji PDF Ispis

infokup 2018

Na Županijskom natjecanju iz informatike Infokup 2018, održanom 9. veljače 2018. u Dugom Selu, nastupila su četiri učenika naše škole i svi su postigli zapažen uspjeh. U kategoriji Logo, za učenike osmih razreda, Antonio Dijanić osvojio je prvo mjesto s maksimalnim brojem bodova. U kategoriji Algoritmi Antonio Dijanić zauzeo je drugo mjesto. Na taj je način Antonio osigurao sudjelovanje na državnom natjecanju koje se održava od 12. do 16. ožujka u Primoštenu.

Među petašima, u kategoriji Logo, Ivan Dijanić osvojio je drugo, Domagoj Barišić treće, a Kristijan Nikolić peto mjesto. U kategoriji Algoritmi Ivan Dijanić zauzeo je jedanaesto mjesto.

U pratnji učenicima bila je školska knjižničarka Monika Meštrović.

Čestitamo učenicima i njihovom mentoru Milanu Omrčenu na uloženom trudu, postignutim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole.

 
Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika PDF Ispis

 

natjecanje njemacki

Na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika, održanom 21. veljače 2018. u Osnovnoj školi Gradec, sudjelovale su naše učenice Dorotea Maričić (8. c), Erika Novak (8. c) i Dora Drčić (8. d) te postigle zapažen uspjeh. Erika je osvojila 2. mjesto, Dorotea 11., a Dora 23. mjesto.

Čestitamo učenicama i njihovim mentoricama Josipi Omrčen i Ivoni Štrekelj, profesoricama njemačkog jezika, na uloženom trudu, postignutim rezultatima i uspješnom predstavljanju naše škole.

 
Školsko natjecanje iz matematike PDF Ispis

natjecanje matematika

Ove je godine na školskom Natjecanju iz matematike sudjelovalo 57 učenika od četvrtog do osmoga razreda. Učenici, čiji su testovi bili među 25 najboljih u našoj županiji, pozvani su na županijsko natjecanje. To su: Laura Vugrinović (4. razred, mentorica Slavica Šapković), Ema Keleković (6. razred, mentorica Marjana Kuliš), Nika Žerjav (6. razred, mentorica Ivana Hartek), Franjo Ksaver Jaroš (7. razred, mentorica Marjana Kuliš) i Antonio Dijanić (8. razred, mentorica Višnja Ridzak).

Svim učenicima i mentorima čestitamo na uloženom trudu, a sudionicima županijskoga natjecanja želimo puno uspjeha na natjecanju 28. veljače u OŠ Jakovlje.

 
Gradski LiDraNo PDF Ispis

lidrano logo

Dana 26. siječnja 2018. godine u Osnovnoj školi Novo Čiče održala se gradska smotra LiDraNo. Iz naše su škole sudjelovali u pojedinačnim scenskim nastupima: Karla Butorac, Bjanka Čagalj, Šimun Galić i Ela Lasić. U literarnom izrazu sudjelovao je učenik Antonio Bradić. Mentorice učenika su profesorice Ivana Đaković, Lidija Klarić i Irena Lacković.

Na županijsku smotru LiDraNo predložena je Karla Butorac s pojedinačnim scenskim nastupom, recitacijom, Hvaljen Isus, moja stara bako Vladimira Kovačića.

 
2. kolo Modelarske lige Zagrebačke županije PDF Ispis

modelarska liga (2)

modelarska liga (1) U srijedu 13. 12. 2017. održano je 2. kolo Modelarske lige Zagrebačke županije u OŠ Pavao Belas u Prigorju Brdovečkom. Modelarska je liga ekipno natjecanje učenika u području modelarstva/maketarstva koje Hrvatska zajednica tehničke kulture provodi u suradnji s Hrvatskim savezom pedagoga tehničke kulture, županijskim i gradskim zajednicama tehničke kulture, društvima pedagoga tehničke kulture i osnovnim školama.  Na natjecanju su sudjelovali učenici naše škole, Franjo Ksaver Jaroš (7. b) i Terezija Jaroš (6. b), u pratnji mentorice Irene Gimpelj Gal. Č

estitamo učenicima na osvojenom trećem mjestu.

 
Više članaka...
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 27 od 39

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...