OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja
Državna natjecanja PDF Ispis

Naša škola je bila uspješna na državnim natjecanjima, tj. naši učenici i njihovi mentori – čestitamo im!

Matematika – Poreč, od 25. do 27.4., Učenik: Kristijan Rupić, 8.d, Voditeljica: Roberta Marčec, prof.

Stolni tenis – Poreč, od 2. do 4.4., Učenici: Ivan Bošnjak, Domagoj Elger, Martin Petrović, Lovro Čolina. Voditelj: Boris Konjević, prof

Kemija – Poreč, od 7. do 15.5., Učenik: Kristijan Rupić, 8.d, Voditeljica: Branka Vican, prof.

Fizika – Korčula, od 14. do 17.5., Učenici: Kristijan Rupić i Lenard Pavić, Voditeljica: Brankica Kovač

 
Zadrugarstvo PDF Ispis

  zadruga1

zadruga2 24. županijska smotra školskih zadruga održana je 22. svibnja u našoj školi. Na smotri je sudjelovalo 13 osnovnoškolskih zadruga i dva centra za učenike s posebnim potrebama iz Zagrebačke županije. Na Državnu smotru koja će biti iduće školske godine u Primoštenu županijsko povjerenstvo uputilo je tri najuspješnije.

1. mjesto – OŠ Nikole Hribara, Vel. Gorica, zadruga Breza, voditeljica: Nada Tomašić, prof.

2. mjesto – OŠ Velika Mlaka, Vel. Mlaka, zadruga Jabuka, voditeljica: Branka Kolarec, prof.

3. mjesto – OŠ Milke Trnine, Križ, Zadruga Jabuka, Voditelj: Stjepan Krupa, prof.

Čestitamo i želimo im da budu uspješni na Državnoj smotri.

 

Marija Omrčen 

Nastja Kos

 

 
Natjecanje „Klokan bez granica“ PDF Ispis

klokan bez_granicaOve godine će se i u našoj školi po prvi puta provesti međunarodno matematičko natjecanje „Klokan bez granica“. Udruga "Klokani bez granica", kojoj je glavna zadaća organizacija istoimenog natjecanja, natjecanje provodi s ciljem popularizacije matematike među mladima. Namjera je motivirati učenike da se bave matematikom izvan redovitih školskih programa.

Prošle školske godine se, u isto vrijeme s približno istim zadacima, natjecalo 6.500.000 učenika iz 51 zemlje, što ovo natjecanje čini najvećim školskim natjecanjem svijeta. U Hrvatskoj je natjecanje održano u 287 osnovnih i 69 srednjih škola u svim županijama, a učenici su se natjecali podijeljeni u šest kategorija: II. i III. razred osnovne škole, IV. i V. razred osnovne škole, VI. i VII. razred osnovne škole, VIII. razred osnovne i I. razred srednje škole, II. i III. razred srednje škole i IV. razrede srednjih škola.

Ukupno se u Hrvatskoj natjecalo 23953 učenika.

Ideja ovog natjecanja je: natjecanje bez selekcije, eliminacije i finala.

Za natjecanje se, ove školske godine, prijavilo i 149 učenika naše škole.

Više o samom natjecanju, propozicijama natjecanja i zadacima s natjecanja možete pročitati na web stranicama Hrvatskog matematičkog društva: http://www.matematika.hr/natjecanja/klokan .

 
Konačno… državni LliDraNo PDF Ispis

drzavni lidrano

Da ne povjeruješ! Uspjeli smo! (Paola, ja i naši profači) boravili smo u Šibeniku na Državnoj smotri Lidrano od 15. do 17. travnja. Sudionicima se svidio naš jednominutni film - Prolaznost – a i od žirija smo dobili samo pohvale. Iako nam vrijeme za šetnje uz more nije bilo sklono (kiša, oblaci, bura, tu i tamo koja zraka sunca) nama je bilo super. Upoznali smo mnoge drage ljude, družili se u radionicama i najviše od svega uživali smo u kupanju u bazenu s morskom vodom i jakuzijem.

Ponovilo se i dogodine!

                                   Ivan Vidović i Paola Pischuitta, 7.b

 
Lidrano 2012 - gradsko natjecanje PDF Ispis

lidrano 2012

lidrano1 2012 Ovogodišnji gradski susret Lidrano održan je 31. siječnja. Domaćini su bili učenici i učitelji OŠ Eugena Kvaternika, Velika Gorica. Lidrano je skraćenica početnih slova literarnog (li), dramskog (dra) i novinarskog (no) izričaja učenika. U dvorani Učilišta nastupali su učenici u dramskom stvaralaštvu (pojedinačnom i skupnom), a nakon dramskog programa u kojem su nastupali učenici iz Pokupskog, Vukovine, Šćitarjeva, Velika Mlake i naravno iz svih velikogoričkih osnovnih škola održani su okrugli stolovi gdje smo saznali rezultate i predstavnike svih izričaja za županijski Lidrano koji će biti krajem veljače u Svetom Ivanu Zelini.

Naši učenici sudjelovali su u dramskom, literarnom i novinarskom stvaralaštvu.

 

Ovdje možete pročitati radove naših učenika!

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 20 od 21

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!